WINTER ACTIEstart nu met personal training en kom FIT de winter door. Nu 8 weken personal training van €540 voor €480, inclusief trainingsschema & voedingsplan.

The Health Ambition Community

Klaar om blijvend gezond, fit & happy te worden?

In The Health Ambition Community krijg je 24/7 toegang tot jouw eigen gecertificeerde Personal Trainer & Voedingscoach: Jenneke HeyIigers. 
Samen met likeminded vrouwen ontvang je de tools om écht blijvend gezond, fit en happy te worden.

Health Ambition Jenneke Heyligers

Krijg dagelijkse motivatie van Jenneke

NIEUW: COMMUNITY VIP MEMBERSHIP! 

Wil jij naast alle geweldige voordelen van de Community ook 1 keer per maand 1-op-1 (!) gecoacht worden door Jenneke persoonlijk? Wordt dan nu VIP Member en bereik je doelen nog sneller! 

Dit zit er allemaal inbegrepen:

R

NIEUW: COMMUNITY VIP MEMBERSHIP!

Wil jij naast alle geweldige voordelen van de Community ook 1 keer per maand 1-op-1 (!) gecoacht worden door Jenneke persoonlijk? Wordt dan nu VIP Member en bereik je doelen nog sneller! 

R

24/7 toegang tot jouw eigen Personal Trainer & Voedingscoach

van gecertificeerde personal trainer & voedingsdeskundige Jenneke Heyligers.

R

Online Community

via Facebook met likeminded vrouwen

R

Uitgebreide één-op-één intake

met Jenneke waarbij we jouw doelen gaan bepalen en samen een plan maken om deze doelen te gaan behalen en vast te houden.

R

Toegang tot de exclusieve The Health Ambition Fitness & Food App

met hierin jouw activiteitenkalender, persoonlijke trainingsschema’s, toegang tot de uitgebreide workout database en voedingstracking.

R

Wekelijkse live Q&A

waarin je al je vragen kan stellen over gezondheid, voeding, sport en nog veel meer.  De Q&A’s blijven online beschikbaar in de Facebook Community om later terug te kijken.

R

Wekelijkse een nieuw gezond & lekker recept

Zo wordt gezond eten makkelijker én leuker!

R

Wekelijkse een nieuwe (home) workout in de app

zodat je even snel tussendoor een fijne workout kunt doen.

Je wilt happy en fit leven..

Maar mis jij de motivatie om echt gezond en fit te worden en vooral te blijven? Begin jij altijd met een nieuw dieet, nieuw programma in de sportschool of andere nieuwe sport maar behaal jij nooit de gewenste resultaten?

Join dan NU de Community waarbij jij eindelijk echt jouw doelen gaat behalen en waarbij ik je ga leren om deze levensstijl vast te houden zodat je weer gaat STRALEN! Ik heb bewezen dat ik het kan en daarom wil ik nu ook JOU leren hoe jij dit kan bereiken. Want als ik het kan, dan kan jij dit ook! Waar wacht je nog op? Ik geloof in je. Let’s go!

 

Want ook jij kan op een leuke manier blijvend fit & happy worden..

De Health Ambition Community is dé plek waar je dagelijks motivatie en inspiratie van mij én een groep likeminded vrouwen krijgt. We doen het samen! Zo werk je elke dag op een leuke, makkelijke en toegankelijke manier aan JOUW gezonde en fitte doelen en ook echt resultaat gaat behalen!

Waar wacht je nog op? Ik geloof in je. Let’s go!

 

Dit is je kans!

Word nu lid en ontvang gratis het The Health Ambition Community shirt

Maandelijks opzegbaar.

De Community is geweldig want..

  • 24/7 toegang tot jouw eigen Personal Trainer & Voedingscoach.
  • Je hebt een online Community met likeminded vrouwen die streven naar een gezond, fit & HAPPY leven!
  • Alles draait om een positieve gezonde mindset!
  • Geen dieet maar een gezond, gebalanceerd eetpatroon waardoor jij eindelijk blijvend echt lekker in je vel gaat zitten!
  • Geen uren in de sportschool maar een trainingsschema dat past bij JOUW doelen en in te passen is in jouw drukke leven!
  • SAMEN gaan wij werken aan jouw beste leven zodat jij gaat STRALEN!

Ik motiveer je elke dag om blijvend gezond en fit te worden. We doen het samen! Je staat er niet alleen voor

De Community is écht iets voor jou als je..

R

Een superleuk, maar druk leven hebt. Met een drukke baan, gezin, veeleisend sociaal leven en daardoor is gezondheid en een fit en actief leven leiden geen prioriteit geweest waardoor je nu niet helemaal lekker in je vel zit.

R

Al veel geprobeerd hebt: diëten, sportschool, verschillende andere sporten, maar wat uiteindelijk nooit langdurig vol te houden was waardoor je nooit echt je doelen hebt kunnen behalen.

R

Een doel hebt: gezonder & fitter worden, BMI verlagen, vetpercentage verlagen, sterker en strakker worden.

R

Op zoek bent naar naar een gezonder evenwichtiger eetpatroon waarbij je wel kan genieten maar ook je gezondheidsdoelen kan behalen en vooral weet vast te houden.

 

Deze vrouwen zijn al Community Member!

Testimonial Health Ambition Nadine

“Ik wilde heel graag gezond en fit worden, maar ik wist niet zo goed hoe en ik wilde er ook geen tijd voor vrij maken.

Al vaak een abonnement op de sportschool genomen, maar na 2 maanden ging ik niet meer.
Ik wilde graag Personal Training, maar dit was te duur voor mij.

Toen Jenneke met haar Community op mijn pad kwam was ik meteen verkocht! Dit was het voor mij.
Jenneke motiveert me en leert me op een leuke manier hoe ik gezond en fit kan worden!

Dit kan ik iedereen aanraden!”

~Nadine

Testimonial Health Ambition Nadine

“Na 10 jaar van diëten, afvallen en jojo-en heb ik na de zomer de stap genomen omdat ik vond en voelde dat er echt iets moest veranderen.

Ik ben een maand met Jenneke aan de slag en ik merk nu al verschil: 2 kilo kwijt 😊, het plezier in sporten terug en meer balans in mijn voedingspatroon.

Jenneke is een hele fijne (voedings) coach, geen enkele vraag is haar te gek. Ze herkend waar je tegen aan loopt. Een goede trainer, ze motiveert en stimuleert, spierpijn gegarandeerd!

En de Q & A’s binnen de community zijn heel leerzaam en nuttig en helpen mij bij de verandering in mijn levensstijl. Echt een topper en aanrader!”

~Minke

Testimonial Health Ambition Nadine

"Zoek je iemand die je kan motiveren om gezond en fit te worden? Dan moet je bij Jenneke zijn! In duidelijke taal en met heel veel kennis van sport én voeding kun je bij haar in korte tijd al veel bereiken. Zeker voor drukke werkende moeders is haar health community een uitkomst!"

~Jojanneke

Testimonial Health Ambition Nadine

“De online lessen zijn echt een uitkomst! Wekelijks kapot gaan én energie opdoen in je eigen woonkamer, terwijl de kinderen boven liggen te slapen.”

~Linsy

Testimonial Health Ambition Nadine

“Sinds een paar maanden ben ik aan de slag gegaan met Jenneke. Inmiddels heb ik al veel veranderd qua levensstijl met name op het gebied van voeding. Confronterend maar vooral heel veel inzichten.

Jenneke heeft goede sportschema’s voor me gemaakt waarmee ik inmiddels mezelf al vaak heb verbaasd omdat ik niet had verwacht dat ik het zou kunnen. Jenneke is daarbij super motiverend en enthousiast!💪🏼”

~Iris

Testimonial Health Ambition Nadine

“Ik heb meerdere coaching programma’s gevolgd maar Jenneke was de eerste coach die met duidelijke handvatten kwam! Jenneke is een ambitieuze spontane dame! Iedere ochtend krijgen we een motiverende videoboodschap met een wijze les. De community is een plek waar je echt al je vragen kwijt kan, je ei kwijt wil, tips en tricks kan delen! Super fijn!

Tijdens de trainingen is Jenneke supergefocust op houding en uitvoering. Heel fijn! Ik ben onwijs blij met Jenneke. Jenneke heeft weer veel deurtjes geopend bij mij!!”

~Melissa