WINTER ACTIEstart nu met personal training en kom FIT de winter door. Nu 8 weken personal training van €540 voor €480, inclusief trainingsschema & voedingsplan.

Hallo ik ben Jen

Het is mijn absolute passie en missie in het leven om zo veel mogelijk mensen te motiveren om, net als ik zelf een aantal jaar geleden, echt gezond en fit te worden. Ik breng de energie, motivatie en ambitie om iedereen die dat wil op een leuke, effectieve en haalbare manier gezond en fit te laten worden en – zeer belangrijk – je te leren om dit de rest van je leven vol te houden.

Want ik geloof dat een gezond en fit leven het allerbelangrijkste is om een echt gelukkig leven te leiden. Waar wacht je nog op, ik geloof in je! Let’s go!

Health Ambition Jenneke Heyligers

Jenneke Heyligers

Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten..

Ik ben mijn hele volwassen leven altijd redelijk actief geweest en ik ben altijd veel bezig geweest met voeding, dit is echt een passie van mij! Echter, zorgde mijn interessante maar zeer uitdagende Internationale carrière als fiscalist en consultant ervoor dat ik nooit genoeg tijd en energie had om echt goed met mijn gezondheid bezig te zijn.

Op het hoogtepunt vlak voor mijn hernia begin 2016 werkte ik 60 uur per week, at ik ongezond, sportte ik niet en daarnaast rookte & dronk ik veel te veel in de weekenden na werk. Mijn hernia was zeer pijnlijk en het heeft heel erg lang geduurd voor ik weer volledig terug aan het werk was.

Dit had een teken moeten zijn maar ik besloot dit te negeren en ging terug naar het Internationale – prestige – bedrijf waarvoor ik werkte en begon zelfs aan een nieuwe uitdaging. Ondertussen had ik wel geleerd dat – na maanden van plat liggen – sporten en bewegen de enige manier was om met mijn hernia en chronische pijn te leven, en gelukkig kon ik dat eindelijk vasthouden.

Ik was ook steeds meer bezig met gezonde voeding en was van plan om – ooit – een opleiding tot voedingsdeskundige te gaan volgen. Maar mijn voornaamste focus was mijn carrière. Tot ik uiteindelijk in de zomer van 2019 volledig crashte en in een zware depressie belandde…

 

Ik moest gezond worden door te sporten & gezonde voeding

Ik realiseerde mij dat de beste en snelste manier om weer uit mijn depressie te komen en gezond te worden was door middel van sporten & gezonde voeding. Sommige dagen waren beter dan andere en het was superzwaar maar ik voelde mij altijd na elke workout beter dan daarvoor.

Sport en bewegen is cruciaal voor mij – niet alleen vanwege mijn zwakke rug en chronische pijn maar zeker ook mentaal.

Ook startte ik de opleiding tot voedingsdeskundige en ik wist dat ik daar meer mee wilde doen.

 

Ik startte als fitnesstrainer en begon weer te stralen

Toen in maart 2020 de pandemie kwam ben ik op verzoek van familie en vrienden online via Zoom workouts gaan geven. De reacties die ik kreeg waren geweldig, ik straalde weer en had gevonden waar ik goed in was en waar ik blij van werd!

Zo ben ik in de zomer van 2020 begonnen aan mijn opleiding tot fitnesstrainer. Na het eerste examen ben ik doorgegaan om mijn NASM Personal Trainer Certificate te halen – de Amerikaanse opleiding tot personal trainer waarmee je wereldwijd gecertificeerd bent, want als ik iets doe dan wil ik wel de allerbeste worden natuurlijk.

Ik heb de manier gevonden om gelukkig te zijn..

Ik eet meestal gezond maar ik eet ook zeker lekkere en “ongezonde” dingen, ik beweeg elke dag, ik sport minimaal 4 keer per week omdat ik daar blij van word, ik werk aan mijn mentale gezondheid door middel van yoga en meditatie en ik leef mijn leven op een positieve manier! Dit alles zorgt ervoor dat ik er goed uit zie, zowel van binnen als van buiten, en dat dit mij absoluut geen moeite meer kost. Ik ben eindelijk echt gelukkig!

Ik weet hoe het moet en hoe onwijs groot de beloning is van een echt gezond & fit leven. En daarom is het mijn passie en missie geworden om dit ook zoveel mogelijk andere mensen te laten ondervinden en te leren. Zodat ook zij blijvend gezond & fit en echt gelukkig kunnen worden, wat ik geloof dat dat het allerbelangrijkste is in het leven!

In 2022 realiseerde ik mij dat mijn missie groter is..

…dan mensen een op een helpen door middel van individuele personal training en Voedingscoaching en daarnaast zocht ik naar een manier om mensen op een laagdrempelige en betaalbare manier dagelijks te kunnen motiveren gezond & fit te zijn; dit heeft ertoe geleid dat ik in Juni 2022 The Health Ambition Community heb opgericht, om zoveel mogelijk vrouwen te helpen eindelijk echt blijvend gezond & fit te worden!

Wil je ook onderdeel worden van Jen’s FITSQUAD?

Health Ambition Jenneke Heyligers

Let’s connect!

Ik vind het superleuk om mijn gezonde & fitte leven te delen op Instagram en Facebook, volg mij hier. Heb je vragen? Stuur me een DM of PB! Ik vind het altijd onwijs leuk om van je te horen!

En niet vergeten he, ook jij kan gezond & fit worden, ik geloof in je! Let’s go!
Liefs Jenneke